We vernemen het overlijden van ons gewezen lid Georges Deceuninck uit Sint Eloois winkel.

Langs deze weg willen we aan de familie en vrienden onze oprechte deelneming betuigen

Bonverkoop Gullegemse duivenmaatschappij

Van 10 tot 24 januari loopt hier een online bonverkoop jonge duiven

Voor de bonverkoop   Klik hier

PRAKTISCHE ZAKEN


Bijbestellen ringen 2020

Verdeling ringen vanaf januari 2021:

Je kan ringen bestellen via: telefoon aan Yasmine 0477/23.23.33 – of de link hierboven op onze site !!! Verdeling op afspraak bij de gekozen persoon. Wij beginnen eraan op zondag 3 januari. (zowel leden als niet-leden) Vanaf het ogenblik dat de horecazaken terug opengaan zullen wij iedere zondagvoormiddag te bereiken zijn in het lokaal van 10u. Natuurlijk zal het dan mogelijk zijn iets te drinken!


Kampioenenviering:

Als alles normaal verloopt houden wij onze kampioenenviering op zondag 7 maart in Maelstede Kuurne. Wij zullen dat doen samen met De Arend. Als dat niet mogelijk is, worden de gelden bijgevoegd bij jullie rekening tegen de inkorving van de eerste vlucht, ( 13 maart Rumes), en zetten wij de kampioenen in de bloemen op een latere datum.

Jaarlijkse bonverkoop:

Wij houden onze jaarlijkse bonverkoop via onze website van 10 januari tot en met 24 januari om 18u. Wij spreken jullie wel nog aan voor een schenking. Voor die liefhebbers die zich niet kunnen inhouden: een mailtje terug naar ons met vermelding van wat jullie schenken (jong 1e ronde, bevlogen duif, op afspraak, enz...) is zeker welkom.

Het bestuur
Bedankt voor het voorbije seizoen 2020!

Beste, 

het duivenseizoen zit er op, wij maken ons klaar voor evaluaties, kampioenenvieringen, enz.... Helaas, het ziet er meer en meer naar uit dat Covid-19 verder roet in het eten zal gooien.  

BESLISSINGEN BESTUUR OVER HET VERDER VERLOOP VAN HET WINTERPROGRAMMA:

  • De LVD-kantine wordt onze definitieve locatie, en wij gaan de uitbating doen in eigen beheer. Langs deze weg bedanken wij Johan en Christine voor hun jarenlange inzet voor onze maatschappij, niets was hen teveel. Op 1 januari 2021 gaan zij op pensioen. Geniet ervan !!!!
  • De kampioenenviering wordt uitgesteld. Wij hopen te kunnen samenkomen in de loop van de maand maart. Nadere uitleg volg

Met vriendelijke groeten

Het bestuur

Lossingsinformatie :    Martens   KBDB        KBDB West Vlaanderen           Aanmelden verdwaalde duiven                                                           Prachtige animatie ivm windrichting,bewolking        Webcam Arras          KBDB

Volg ons nu ook via onze facebook pagina  https://www.facebook.com/gullegemseduivenmaatschappij/